"ЕЛКОМП-68" съществува и се развива от 1993 год. с основен предмет на дейност търговия с електрона техника и електронни компоненти, части и консумативи за тях, офистехника и офисоборудване, канцеларски материали и консумативи , сервиз и абонаментно поддържане, изграждане на компютърни мрежи , копирни услуги и други.


С търговската си дейност "ЕЛКОМП-68" се утвърждава на местния пазар като конкурентоспособен доставчик на компютри и системи, свързани с тях ,електронни компоненти , необходими за различни по вид елекронни и електротехнически производства, дейността на радио телевизионни и аудио сервизи.


През 1998 "ЕЛКОМП-68" участва в инвестициите при създаването и утвърждаването на местния пазар на "КИБЕРКОМ" ООД, с основен предмет на дейност изграждане и експлоатиране на интернет-системи , предоставяне наети линии на корпоративни клиенти, интернет-услуги на индивидуални клиенти, разработка на WEB-страници, сервиз и др.


В начлото на 2007 г. "ЕЛКОМП-68" откри собствен обект за търговия с канцеларски материали и офис консумативи с наименование „Прима център” намиращ се в партера на „Офис център Петраков”. С внимание и отзивчивост към клиента, качествено подбран асортимент и бърза доставка на номенклатурани ни, „Прима център” завоюва челни позиции в този сектор на търговията.


Kлиенти на "ЕЛКОМП-68" са ТБ"ОББ"АД клон Пазарджик, ТБ"БПБ" АД клон Пазарджик "АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД- Панагюрище, "КАУЧУК" АД-Пазарджик, "ЕЛХИМ-ИСКРА"АД- Пазарджик, "ТЕЛЕКАБЕЛ" и "КАБЕЛ САТ"- Пазарджик "ОПТИКОЕЛЕКТРОН"-Панагюрище, "ЗММ" , "ЖП РАЙОН" и "НЕК"-Електроснабдяване Пазарджик , "ТРАКИЯ ПАПИР"АД- Пазарджик, "РОБОТИКА" ЕООД-Велинград, Община Пазарджик, Панагюрище, други общини,Окръжен съд, ТДД и много други фирми и държавни организации.

Избрани категории

Монитори, 986 продукта

Прекрасен набор от различни по размер и характеристики.


Преносими компютри, 1087 продукта

Вече не е нужно да сте стационарни.


Принтери, 602 продуктаДърво на категориите

Избрани фирми

Benq

Rotring

A4tech


Всички фирми
googleAnalyticsImageUrl